EL barri de Baró de Viver

BESOS BARON DE VIVER UN PIE Y MEDIO A SEGUNDA CATALANA

Nova golejada del líder de #3cat11, un Besòs Barón de Viver que té un peu i mig a la Segona Catalana. L’equip de Jonathan Sánchez acarona l’ascens i el campionat de lliga, amb un triomf a l’Escola Esportiva Brafa contra l’Olympia II, afavorit hores més tard per la derrota de la UD Parc al camp del CF Barceloneta.

Després de fallar diverses ocasions per marcar davant la porteria defensada per Manu, el Besòs Barón de Viver ha aconseguit trencar l’empat en el darrer minut abans del descans. El davanter procedent del Sant Cugat Esport i ex-Turó Peira Dani Aznar ‘Jimmy’ ha avançat els visitants culminant una gran assistència de Max.

A la represa, els de Carlos Roa, que duien una gran ratxa de quatre victòries seguides, no han pogut contrarrestar el bon joc dels visitants, que han sentenciat el partit amb un doblet de Tomás i un quart i definitiu gol de Sera.

El Barón de Viver lligava de forma molt còmode els tres punts i, malgrat el discurs dels seus protagonistes, fa números perquè cada cop queda menys per celebrar un somiat i merescut ascens a Segona Catalana.

barón barón futbol

Sobre l'autor Mira totes les entrades

Ed2