EL barri de Baró de Viver

nou centre cívic i espai de gent gran del barri de Baró de Viver.

el-nou-centre-civic-BaroHan començat les obres del nou centre cívic i espai de gent gran del barri de Baró de Viver. Està previst que l’equipament estigui enllestit abans del març de 2015. L’espai estarà situat entre els carrers de Quito i Tucumán i la futura obertura del carrer del Beat Domènec Savio, que en aquest punt serà una plaça.

El centre cívic i casal de gent gran disposaran de 1.652 m2 construïts en planta baixa i la distribució permetrà que els dos usos de l’edifici funcionin de forma independent. D’una banda, hi haurà els espais per a la gent gran i, de l’altra, el centre cívic, tot i que també hi haurà alguns espais d’ús comú com la sala polivalent, un vestíbul, la sala d’exposicions amb magatzem i l’àrea d’administració i acollida.

El casal de gent gran estarà format per una sala general, dos tallers, un despatx de gestió, un bar que pot ser incorporat a l’àmbit comú, un magatzem i serveis propis. De la mateixa manera, el centre cívic tindrà sales taller per realitzar activitats físiques i vestidors, un taller d’usos múltiples i magatzem, el taller de manipulació, un taller de cuina i una sala d’assaig.

També s’hi construirà una tanca vegetal per proporcionar protecció tèrmica a l’estiu. El pressupost de l’obra és d’uns 2,6 milions d’euros.

Sobre l'autor Mira totes les entrades

Ed3

Leave a Reply