Baró de Viver en contra de la Violència de Genere

El passat 25 de novembre a Baró de Viver varem dir “NO ÉS NO” a la Violència de Genere.

D’aquell dia de commemoració varem recollir material gràfic que el nostre veí Natxo Paramo va muntar en un vídeo que compartim amb totes i tots, units en contra de la violència de genere.

Avui estem aquí per commemorar el 25-N:  Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. És important que siguem conscients que durant aquest any 2015 i fins a la data d’avui han estat assassinades 59 dones (finalment en seran 67…) en mans de les seves parelles o ex-parelles. La intenció de trobar-nos avui aquí, és per manifestar el nostre rebuig contra aquesta problemàtica social. Per aquest motiu Baró de Viver diu: NO ÉS NO!

 

 

Hoy estamos aquí para conmemorar el 25-N: Día Internacional para la eliminación de la violencia contra las mujeres. Es importante que seamos conscientes que durante este año 2015 y hasta la fecha de hoy, han sido asesinadas 59 mujeres (al final fueron 67…) en manos de sus parejas o ex-parejas. La intención de encontrarnos hoy aquí, es para manifestar nuestro rechazo contra esta lacra social. Por este motivo Baró de Viver dice: NO ES NO.

Desplaça cap amunt