Baró de Viver tindrà la zona d’esbarajo per a gossos més gran del districte. Noticia del 31/03/2016 publicada en BTV

Baró de Viver tindrà la zona d’esbarajo per a gossos més gran del districte.

La zona d’esbarjo per a gossos més gran del districte començarà a adequar-se a Baró de Viver els propers mesos. El recinte tindrà 700 metres quadrats i estarà situat entre els carrers de Ferran de Junoy i de la Ciutat d’Asunción. Aquesta serà la segona zona d’esbarjo per a gossos del districte i començarà a funcionar l’any vinent.

El solar de 700 metres quadrats que hi ha en desús entre els carrers de Ferran de Junoy i de la Ciutat d’Asunción a Baró de Viver es convertirà l’any vinent en la zona d’esbarjo per a gossos més gran del districte. La intervenció es farà a petició dels veïns de la zona, que reclamaven un espai per treure a passejar els animals sense haver-los de dur lligats. A més, el nou equipament ajudarà a cosir la zona, ja que s’aprofitarà l’actuació per adequar l’entorn del solar i millorar-ne l’enllumenat.

L’ordenança de protecció, tinença i venda d’animals aprovada el 2014 preveu que cada districte de la ciutat tingui una zona de com a mínim 700 metres quadrats destinada a l’esbarjo dels gossos. Aquestes instal·lacions tenen l’objectiu d’afavorir la bona convivència entre les persones i els animals, ja que l’ordenança estableix que aquests últims han d’anar lligats a l’espai públic. La norma també fa referència al temps màxim que poden estar lligats (dues hores) i al temps que poden estar sols en un habitatge (12 hores).

Actualment, i segons les dades del cens municipal d’animals de 2014, a Sant Andreu hi ha gairebé 4.300 gossos registrats.

 

Aqui deixu el enllaç del video que ha fet Barcelona Televisió.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/03/31/baro-de-viver-zona-esbarajo-gossos/

 

Desplaça cap amunt