Escola Baró de Viver

Adreça: Carrer Tucuman nº 1, 08030 del barri de Sant Andreu, a Barcelona
Telèfon: 933 455 613
Web: https://www.escolabarodeviver.cat/
Email: a8002411@xtec.cat

L’escola Baró de Viver és una escola pública, laica i inclusiva, en la que la vida sorgeix, per una banda, de la relació intensa i el trobament entre la comunitat educativa i, per una altre, del desig de conèixer el món amb i entre els altres.

És per això que la participació de les famílies és present, de forma quotidiana en la nostra vida d’escola, amb el desig compartit de tirar-la endavant, fent que esdevingui, cada vegada un espai millor on aprendre i viure.

Des del major dels compromisos i de les il·lusions que tenim posades en la nostra escola, treballem per a:

Transformar les dificultats en possibilitats, amb la intenció última de garantir la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes, independent del seu origen social, cultural, ètnic i/o religiós, d’obtenir una educació digna que els permeti construir la seva pròpia identitat com a persones amb dret a triar i decidir sobre la pròpia vida. Com a nens i nenes del futur, amb responsabilitat en la transformació del seu entorn i la construcció del món en el que vivim.

Oferir una escola de qualitat, que garanteixi una formació integral dels nens i nenes, partint d’una educació en la vida i per a la vida que sorgeix d’acollir i reconèixer totes i cadascuna de les identitats, oferint-los la possibilitat de desenvolupar les seves capacitats al màxim. Una vida a l’escola, centrada en l’accés al coneixement i la interiorització de les competències comunicatives, metodològiques i personals, necessàries per a la construcció de significats complexos, tot prioritzant valors com el desig per conèixer el món, la capacitat d’esforç i superació, la convivència, la llibertat, el respecte pels altres, el sentit crític i el compromís solidari envers causes justes.

És des d’aquest compromís educatiu, que volem aconseguir ser un centre de referència, que treballi des de l’obertura de l’entorn i l’apoderament de les persones que viuen en ell, tot contribuint al canvi i la millora social, a través d’un tipus d’educació que parteixi del sentit de viure i de les necessitats de desenvolupament personal i social de cadascun dels nens/es, per a què, en un futur, puguin esdevenir persones lliures, reflexives i crítiques per poder triar lliurement , tot participant de la construcció de la societat.

TENIM MÉS INFORMACIONS, FOTOS I VÍDEOS AL NOSTRE BLOG BAROLUCIÓ…GRÀCIES PER LES VISITES…

Desplaça cap amunt