AMPA Escola Baró de Viver

Adreça: C/ Tucumán, 1 08030. Barri Sant Andreu, Barcelona
Telèfon: 93 345 56 13 Escola
Web: abaronantnos.wordpress.com
Email: ampaceipbarodeviver@gmail.com

Associació sense ànim de lucre de mares i pares de l’escola Baró de Viver, que fan activitats per a acompanyar la labor educativa de l’Escola.

L’AMPA, manté reunions amb l’Equip directiu, on es tracten aspectes com el funcionament i l’organització general de l’escola, i la col·laboració i participació de les famílies en les diferents festes de l’escola. També participa amb les entitats i associacions del barri en projectes i per fer treball en xarxa al territori i davant de les administracions per manifestar les necessitats educatives i socials de barri.

L’AMPA, és una oportunitat per a què les famílies s’involucrin en el funcionament, l’organització de les escola, però també del barri i davant de les altres administracions, fent xarxa al territori.

De totes maneres, tenen com activitats principals participar del calendari festiu, i s’han dividit en equips de voluntàries:

La primera d’aquest any ha estat La Castanyada, desprès be Nadal, Carnaval i Sant Jordi.

També participen en les Jornades Cultural de l’Escola que són al maig/juny i que és una mostra dels projectes de cada curs, tant pels altres alumnes com per als pares i mares i la comunitat.

També fan alguns divendres els “berenars solidaris” on les mares voluntàries donen pastissos per vendre’ls i recaptar diners que es dediquen a les famílies que no poden pagar les excursions de cap d’any.

Desplaça cap amunt