Centre Cívic Baró de Viver

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1372″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Adreça: Carrer Quito, 8-10 08030 Barcelona
Telèfon: 932 565 097
Horari: Dilluns a divendres 10.00 – 14.30 h / 16.00 – 21.30 h
Dissabte 10.00 – 14.00 h / 16.00 – 20.00 h
Email: ccbaroviver@bcn.cat
Web: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/barodeviver
Xarxes Socials:
icon_fbicon_twitter[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]El Centre CívicBaró de Viver,és un equipament sociocultural de proximitat, que té l’objectiu d’oferirserveis al barri de Baró de Viver i a la ciutat de Barcelona, tot promovent la participació ciutadana i oferint un ampli ventall de tallers, activitats culturals (espectacles, exposicions i xerrades, entre d’altres) i projectes que estimulin els valors de convivència i el desenvolupament personal i comunitari.

La nova seu, compartida amb el Casal de Gent Gran, va ser inaugurada el 20 de març de 2015, i és el primer equipament sociocultural de l’estat en aconseguir el certificat LEED Platinium, el màxim guardó a la sostenibilitat d’edificis a nivell internacional.

La gestió la porta “Puça Espectacle S.L.

Públic
Estem orientats a tots els públics, sense límit d’edat.
Preus establerts segons la programació, els tallers i les activitats. N’hi ha gratuïts.

 

El Centre Cívic, com a espai relacional,  ofereix alternatives de lleure i fomenta el treball comunitari. Som una finestra al món, una porta oberta de l’Ajuntament on la gent ve a parlar, a buscar i rebre informació, i a desenvolupar les seves propostes i projectes.

El Centre Cívic antic va romandre de forma provisional a diferents baixos del Passeig de Sta. Coloma durant aproximadament uns 22 anys.

  • Oferim espais per a residències artístiques i altres activitats.
  • Destaca el ‘BaroNàs’, primer Cicle de Pallassos i Pallasses de Baró de Viver, som part del circuit Barcelona Districte Cultural, seu dels festivals l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental, Primavera als barris (Primavera Sound), Simfònic, 48 Hours Open House, Bon Viver de les Arts.
  • Participem activament en la celebració del calendari festiu del barri.
  • Alguns projectes destacats són Sambaró, Escola Nova, Viver d’Innovació, El Club de l’Espectador, Seny i Rauxa, Temps de Dona i El Primer Pas, entre d’altres.
  • Fem Casal d’Estiu d’Arts Escèniques, i casalets oberts durant la setmana santa i el Nadal.

Entre altres premis:

  • Premi a la Solidaritat del Districte de Sant Andreu de l’any 2015 a la Tardor Solidària del Districte de Sant Andreu.
  • Guanyador del “Laus de Bronze 2016” de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, organitzat per la Asociación de Diseñadores Gráficos y Directores de Arte (ADG-FAD), a la categoria de senyalètica.
  • Seleccionat per els premis FAD 2016 de Foment de las Arts i del Disseny.
  • Nominat a “Obra del Año 2016 (ODA16)”

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt