Grup de costura Sra. Amalia Baró de Viver

Adreça: Pg. Sant Coloma, 110 08030 Barcelona
Horaris d’atenció: Dilluns a divendres de 16–20 h

És un grup de veïnes que es reuneixen per fer costura i arranjaments de roba dirigides per la professora, la Sra. Amalia, de forma voluntària ubicades en el antic centre cívic. No es fan treballs a canvi de retribucions monetàries.

Hi ha unes 8 dones que participen i no hi ha cap requisit per col·laborar

Inici

La Sra. Amalia va entendre que hi havia un interès en les dones del barri per aprendre a cosir roba per elles mateixes, i des de l’equipament del barri (casal de barri) la van donar suport, i es confirma amb els anys que porta ininterrompudament.

La Sra. Amalia quan va arribar, es va interessar en un taller que ensenyaven a fer arranjaments de Nadal, al acabar ella va explicar les seves habilitats i moltes veïnes es van interessar, i la gent del casal de barri del moment, li van donar un espai, i des de aleshores funcionen voluntàriament, sense estar organitzades formalment.

A poc a poc van anar recol·lectant materials, especialment les màquines de cosir que són totes reciclades, en el canvi de local que van tenir amb la inauguració del nou Centre Cívic van rebre una taula de tallar donada d’un sastre del barri que es va jubilar.

Desplaça cap amunt