Castanyada i Túnel del Terror, divendres 30 d’octubre de 2015

En català i en castellà:

Un any més, totes les entitats, serveis i equipaments del nostre barri hem organitzat la Castanyada i el Túnel del Terror.

La festa es farà a la plaça Baró de Viver, la Castanyada, i al Casal Infantil de la mateixa plaça, el Túnel.

Enguany hem demanat que totes les entitats ens ajudessin a muntar la decoració interna del Casal.

Finalment la Sala Jove, el Casal Infantil, el Casal de la Gent Gran, el Centre Cívic, l’Associació Esportiva amb el Club de la Lluita i la Comissió de Festes decoraran sis espais del casal.

El Centre Cívic organitzarà un taller de maquillatge del terror, dimarts 27 al matí, i les persones que hi participen seran les què el dia 30 ajudaran a maquillar l’equip d’actors i la resta de persones del barri que ho desitgin.

Totes les persones que, de forma voluntària, volguessin col·laborar amb les entitats, es poden posar en contacte amb Centre Cívic, Casal Infantil, Sala Jove, Pla Comunitari i Pla de Barris.

La gent diu que no te por…ja ho veurem!!!

Us hi esperem

Un año más, todas las entidades, servicios y equipamientos de nuestro barrio hemos organizado la Castañada y el Túnel del Terror.

La fiesta se hará en la plaza Baró de Viver, la Castañada, y el Casal Infantil de la misma plaza, el Túnel.

Este año hemos pedido que todas las entidades nos ayudaran a montar la decoración interna del Casal.

Finalmente la Sala Joven, el Casal Infantil, el Casal de la Gent Gran, el Centro Cívico, la Asociación Deportiva con el Club de la Lucha y la Comisión de Fiestas decorarán seis espacios del casal.

El Centro Cívico organizará un taller de maquillaje de terror, el martes 27 por la mañana, y las personas que participan serán las que el día 30 ayudarán a maquillar el equipo de actores y el resto de personas del barrio que lo deseen.

Todas las personas que, de forma voluntaria, quisieran colaborar con las entidades, se pueden poner en contacto con el Centro Cívico, Casal Infantil, Sala Joven, Plan Comunitario y Plan de Barrios.

La gente dice que no tiene miedo … ya veremos !!!

Os esperamos

Desplaça cap amunt